Tanulj meg nulláról 3,000,000Ft/hónapra eljutni az E-kereskedelemmel!

Az E-kereskedelmi Iránytűben részletes útmutatót találsz, ami végigvezet a saját online kereskedelmi vállalkozásod elindításának minden lépésén, tökéletes választás bárkinek, még kezdőknek is, akiknek nincs korábbi tapasztalatuk.

Csatlakozz Magyarország több mint 3170 diákjához

Mi az az E-kereskedelmi Iránytű?

Az E-kereskedelmi Iránytű egy útmutató az online kereskedelmi sikerhez, 99 részletes videóval, amely az online vállalkozás elindításának és növekedésének A-tól Z-ig terjedő folyamatát öleli fel, a kezdők számára egyaránt.

Ez a te eszközkészleted, ami mindent tartalmaz, ami a sikeredhez kelleni fog. A nyertes termékek kiválasztásától a Shopify-ban való jártasság elsajátításán túl, minden lépésben útmutatást nyújt.

Az E-kereskedelmi Iránytűben nem csak tanulni fogsz, hanem cselekedni is. Bevált megközelítésünk már sok vállalkozónak segített, beleértve minket is, hogy sikertörténeteket építsenek az e-kereskedelemben.


Az E-kereskedelmi Iránytű 10 lépése, ami mindezt lehetővé teszi

Az E-kereskedelmi Iránytű 10 lépésből álló programja aprólékosan lett összeállítva, hogy egy átfogó, mégis részletes útmutatót biztosítson, amely minden e-kereskedő vállalkozót sikerre készít fel.Mély rálátás az E-kereskedelemre

Navigálj magabiztosan az E-kereskedelem óriási világában. Ismerd meg az iparági szegmensek minden bonyolult részletét és kerülj így az online üzleti innovációk élvonalába.


Shopify 360° Mastery

Hozz létre egy egyedi, minimalista webáruházat, amely kitűnik a virágzó Shopify ökoszisztémából. Tanuld meg a tervezést, fedezd fel felhasználói élményt, a háttérkezelést, hogy páratlan élményt nyújthass a felhasználóknak.


Mentális Manipuláció és Piacmesteri Tudás

Fedezd fel azokat a hatékony marketing stratégiákat, amelyekre az iparág vezetői esküsznek. Ragadd meg azokat a taktikákat, trükköket és pszichológiai elveket, amelyek a fogyasztói magatartást vezérlik és növelik az eladásokat.


A Tartalom Kézművessége

A digitális korban a figyelemfelkeltő tartalom diktálja a sikert. Fejleszd magas fokra a lenyűgöző reklámok létrehozásának művészetét, amelyek tetszést nyernek, rezonálnak és ami a legfontosabb, konvertálnak.


Magyar Adózás Demisztifikációja

Tartsd be a szabályokat és légy tájékozott a magyar adózásról szóló világos, lépésről lépésre szóló útmutatásaink segítségével. Egy tapasztalt magyar könyvelő meglátásaival könnyedén eligazodhatsz az adótörvények összetett világában.


Holisztikus vállalkozás

A program a siker 360°-os megközelítését hangsúlyozza. Azáltal, hogy a fizikai jólétre (test, egészség, táplálkozás) és a mentális elemekre (időbeosztás, fókusz) összpontosítunk, biztosítjuk, hogy Te teljes emberként és felkészülten várd az e-kereskedelem kihívásait és eredményeit egyaránt.


Nyertes termékek vadászata

Jellegzetes technikáinkkal felvértezve képes leszel arra, hogy következetesen kiválaszd és kihasználd a legjobban teljesítő termékeket. Fedezd fel a termékválasztás művészetét, amely révén egész évben nyereséges leszel.


Sajátmárkás termék (Private label ) bevezetése a piacra

Itt minden a különleges márkaszemélyiség kialakításáról, a megfelelő termékek kiválasztásáról és a háttérben zajló folyamatok zökkenőmentes működtetéséről szól. Beszélgetünk arról is, hogy hogyan működjünk együtt a profikkal a csomagolás és szállítás terén, így te arra tudsz koncentrálni, amiben a legjobb vagy – a márkád növekedésére.


Robusztus üzleti menedzsment

Átmenet a vállalkozói képességekből a tapasztalt cégtulajdonosok képességeibe. Vértezd fel magad olyan tudással, amely elengedhetetlen az E-kereskedelmi vállalkozásod felügyeletéhez, optimalizálásához és bővítéséhez.


Facebook hirdetések A-tól Z-ig

Tanulj meg mindent, amit a Facebook-hirdetésekről tudni kell részletes, több, mint 5 órás oktatóvideónk segítségével. A koncepcióalkotástól a termék piacradobásáig nézd meg, ahogy egy webáruház életre kel és a szemed előtt halad a profit felé vezető úton.

A legjobb online üzleti modell 2024-re

Szeretnél online üzletet indítani 2024-ben?
Az e-kereskedelem az út, az E-kereskedelmi Iránytű pedig az, amivel elindulhatsz rajta!

Ez az útmutatód ahhoz, hogy már az első néhány hónapban havi Ft 3,000,000 online bevételt érj el 2024-ben. Ha már régóta vársz a megfelelő pillanatra, hogy végre változtass valamin az életedben... itt az esélyed.

Gondoltál már valaha úgy az életre, hogy nem állandóan a pénzügyi problémákon jár az eszed?

Ahol minden nap megvan a lehetőséged, hogy azt csináld, amit igazán szeretsz? Lehet, hogy szeretnéd magad egy finom vacsorával kényeztetni, vagy egy last-minute utazást szervezni, vagy meglepetés ajándékot vásárolni valakinek, de ezek számodra elérhetetlennek tűnnek.


Néha úgy tűnik, hogy nem Te irányítod életed.

Mintha elakadnál egy olyan játékban amelynek szabályait valaki más írja. Érezted már úgy, hogy a pálya széléről figyelsz és többet szeretnél, de nem tudod, hogyan érd el? Az online világ, leginkább az E-kereskedelem lehet erre a válasz, de annyi a sok zavaró információ, a technikai dolog és valljuk meg őszintén, kissé ijesztőnek tűnik belevágni az ismeretlenbe.


Az E-kereskedelmi Iránytű-ben minden rendelkezésedre áll, hogy segítsen átvenni az irányítást és a saját feltételeid szerint kezdhess el élni.

A programunk, a coachingunk és a közösségünk is rendelkezésedre áll, hogy a bizonytalanságtól elvezessen téged egy virágzó online üzlet tulajdonosává. Készen állsz arra, hogy a saját szabályaid szerint játssz? Valósítsuk meg.


Csatlakozz az E-kereskedelmi Iránytűhöz Ma és szerezd meg a teljes hozzáférést:

É-kereskedelmi Iránytű Program

99 videóból álló, 12 szekcióra osztott anyag (az e-kereskedelem 12 sarokköve) vár rád. Tekintsd ezt a saját e-kereskedelmi térképednek, ami végigvezet az online értékesítés világának minden pontján. Az első termék kiválasztásától kezdve a vállalkozásod birodalommá növekedéséig minden egyszerűen követhetően van felépítve. Ez egy kész megoldás, hogy az online kereskedelmi vállalkozásodat a csúcsra emeld. És hidd el nekünk, több sikersztori van a hátunk mögött, mint amennyit meg tudnánk számolni.

Napi Coaching és Támogatás

Készülj fel egy páratlan coachingra! Minden egyes nap elérhető lesz számodra a segítség Zoomon és chaten keresztül, két hónapon át. A coachaink? Teljesen elkötelezettek, készen állnak arra, hogy végig vezessenek minden lépésen, tisztázzanak minden kérdésedet, és biztosítsanak afelől, hogy a helyes úton haladj. Ez egy kézzelfogható segítség, amikor csak szükséged van rá.

Életre Szóló Támogatás a Telegramon

A támogatás nem ér véget, akkor sem, ha befejezted a programot. Életre szóló hozzáférésed lesz a success managerhez Telegramon keresztül. Bármikor, ha akadályba ütközöl vagy csak egy kis tanácsra van szükséged, dobj egy üzenetet neki és már rendezve is van a problémád. Olyan ez, mintha lenne egy barátod a vállalkozásodban, aki bármikor a segítségedre siet.

Heti Nyerő Termék Ajánlások

Két hónapon át minden héten egy kiemelkedő potenciállal rendelkező termékajánlással készülünk neked az email fiókodban. Fogadd ezt egy olyan ajándékként tőlünk, amivel biztosítjuk, hogy a vállalkozásod hétről hétre tovább tudjon növekedni. Nem kell találgatnod, hogy vajon melyik termék az, amiből sokat el lehet adni; mi gondoskodunk a sikerre ítélt top ajánlásokról.

Élő Esettanulmány

Nézd meg az esettanulmányunkon keresztül, ahogy egy termék csupán egy ötlettől kezdve valódi pénzt termel. Olyan ez, mint az e-kereskedelem műsorának első sorából szemlélni az egészet, minden bennfentes tippel és trükkel együtt.

Éxkluzív Kereskedelmi Kapcsolatok

Férj hozzá az exkluzív Kínai kapcsolatainkhoz. Angolul tudsz velük kommunikálni egy chaten keresztül. Ha esetleg nem beszéled az angol nyelvet, akkor se félj, csak egy fordítóra van szükséged. Ők készen állnak arra, hogy segítsenek elintézni a beszerzési igényeidet. Olyan ez, mintha lenne egy barátod a helyszínen, aki teljesen gondtalanná teszi a külföldről való beszerzést.

Közösség és Kapcsolatépítés

Csatlakozz a Discord csoportunkhoz, ahol 800+ diák van, olyanok akárcsak te. Itt mindenki megosztja egymással a sikereit, nehézségeit, kérdéseit, megoldásait - egymás mellett fejlődnek. Szóval itt történik az igazi varázslat - valódi támogatás, valódi emberek, valódi növekedés.

Élethosszig tartó frissítések

Az E-kereskedelmi Iránytű egy folyamatosan fejlődő platform. Mivel az online kereskedelmi piac változik, ezért mi is mindig a legfrissebb információkat adjuk át a diákjainknak. Ezzel is biztosítjuk, hogy a vállalkozásod fejlődni tudjon időről időre, legyen szó dropshippingről vagy akár sajátmárkás termékről.

Magyar Adózás

Szerezz betekintést a magyar adózási szabályokba a kifejezetten erre fókuszáló modulunkkal. Egy magyar könyvelő útmutatásai könnyűvé teszik majd neked, hogy megértsd az adószabályokat. Ez ritkaságnak számít Magyarországon, de mi a csomag részévé tettük ezt is, hogy előnyben részesülj.

Éurópai Raktári Hozzáférés

Kerüld el a Kínából történő hosszú szállítási időket az európai raktárunkkal a rendelkezésedre állva. Ez az exkluzív hozzáférés gyorsabb szállítási időt jelent az üzleted számára, ami egyben azt is jelenti, hogy mindig készen állsz majd a vevői igények kielégítésére. Ez egy hatalmas előny, hiszen ezáltal a vásárlóidat elégedetté és boldoggá teheted, várakozás nélkül.

Az E-kereskedelmi Iránytű Mobilalkalmazás

Pont úgy, mint a kedvenc streaming szolgáltatásod, mi is létrehoztunk egy alkalmazást, hogy mindent megtanulhass a telefonodon, ami szükséges ahhoz, hogy boldogulj az e-kereskedelemben. Nincs szükség arra, hogy egy számítógéphez legyél kötve az online sikerek elérése érdekében. Az alkalmazásunkkal minden videó és erőforrás csak egy érintésre lesz tőled, bárhol is legyél.


Biztosítsd a helyedet most, hogy hozzáférhess ezekhez az exkluzív bónuszokhoz!


 • Exkluzív Bónusz
Már csak 80 0 hely maradt

Prémium Bevezető Élmény Az Ecom Testvérekkel (Csak az első 80 diák)

Legyél az első 80 között, aki jelentkezik, és férj hozzá egy különleges, 4 hetes bevezetőhöz, melyet személyesen mi vezetünk - Az Ecom Testvérek. Hetente egy órát szentelünk arra, hogy sikerre állítsunk téged rögtön az elejétől kezdve. Minden arról szól, hogy minél gyorsabban szerezd meg az első sikerélményedet.
 • Exkluzív Bónusz

Photoshop Modul

Ha jelentkezel mielőtt található időzítő lejár, akkor hozzáférést adunk egy elit PhotoShop modulhoz, mely 1.000.000 Ft értékű. Ez a gyorsítósáv ahhoz, hogy elsajátítsd a rendkívül nyereséges hirdetési kreatívok készítését közvetlenül a saját grafikusunktól, de ez kizárólag azok számára elérhető, akik az időzítő lejárta előtt jelentkeznek!
 • Exkluzív Bónusz

15 darab nyerő termék

A dokumentum bemutat 15 darab nyertes terméket, amiket az Ecom 
Testvérek is árultak. Ezeknek a termékeknek mindegyike több, mint havi 3 
millió Ft forgalmat hozott nekik. Emellett néhány képernyőkép is lesz csatolva 
a termékleírásokról.
 • Exkluzív Bónusz

15 darab nyertes termék

A dokumentum bemutat 15 darab nyertes terméket, amiket az Ecom 
Testvérek is árultak. Ezeknek a termékeknek mindegyike több, mint havi 3 
millió Ft forgalmat hozott nekik. Emellett néhány képernyőkép is lesz csatolva 
a termékleírásokról.


E-kereskedelmi Iránytű

Szerezz élethosszig tartó hozzáférést az E-kereskedelmi Iránytű
programhoz és közösséghez egy egyszeri díj ellenében.

1.150.000 Ft

280.000 Ft

korlátozott helyek

 • E-kereskedelmi Iránytű Program(499.000 Ft érték)
 • Exkluzív Közösség
 • Napi coaching 2 hónapon át(499.000 Ft érték)
 • Élethosszig Tartó Frissítések
 • Élethosszig tartó támogatás a Telegramon(Felbecsülhetetlen)
 • Magyar Adózási Modul
 • Heti Nyertes Termék Ajánlások(150.000 Ft érték)
 • Európai Raktár Hozzáférés
 • Élő Esettanulmány
 • Prémium Bevezető az Ecom Testvérekkel (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
 • Exkluzív Ipari Kapcsolatok
 • Photoshop Modul (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
countdown
00 Years 00 Months 00 Weeks 00 Days 00 Hours 00 Minutes 00 Seconds

Large Call to Action Headline

E-kereskedelmi Iránytű Részletfizetéssel

Ft1.150.000

2 x Ft159.500

korlátozott helyek

 • E-kereskedelmi Iránytű Program(499.000 Ft érték)
 • Exkluzív Közösség
 • Napi coaching 2 hónapon át(499.000 Ft érték)
 • Élethosszig Tartó Frissítések
 • Élethosszig tartó támogatás a Telegramon(Priceless)
 • Magyar Adózási Modul
 • Heti Nyertes Termék Ajánlások
  (150.000 Ft érték)
 • Európai Raktár Hozzáférés
 • Élő Esettanulmány
 • Prémium Bevezető az Ecom Testvérekkel (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
 • Exkluzív Ipari Kapcsolatok
 • Photoshop Modul (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
Ft1.150.000

3 x Ft119.500

korlátozott helyek

 • E-kereskedelmi Iránytű Program(499.000 Ft érték)
 • Exkluzív Közösség
 • Napi coaching 2 hónapon át(499.000 Ft érték)
 • Élethosszig Tartó Frissítések
 • Élethosszig tartó támogatás a Telegramon(Priceless)
 • Magyar Adózási Modul
 • Heti Nyertes Termék Ajánlások
  (150.000 Ft érték)
 • Európai Raktár Hozzáférés
 • Élő Esettanulmány
 • Prémium Bevezető az Ecom Testvérekkel (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
 • Exkluzív Ipari Kapcsolatok
 • Photoshop Modul (BÓNUSZ, ha gyors vagy)
7 napos pénzvisszafizetési garanciánk

Belevágni egy új programba nagy lépés és szeretnénk, ha ezt magabiztosan tennéd.

Büszkék vagyunk tanfolyamunkra és kitartunk értéke mellett. Az E-kereskedelem terén szerzett több éves tapasztalataink és sikereink alapján állítottuk össze.

Ha 7 napon belül nem lennél elégedett a tanfolyammal, jogosult vagy a teljes visszatérítésre.


Cikket írtak rólunk:


Tekintsd meg diákjaink véleményétCsapatunk készen áll, hogy segítsen neked!

Ha kérdéseid támadtak a programmal vagy a fizetéssel kapcsolatosan, akkor coachaink egy hívás keretén belül mindenre választ adnak. Foglalj időpontot egy ingyenes hívásra, és ők néhány órán belül felveszik veled a kapcsolatot!
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML7 napos pénzvisszafizetési garanciánk

Belevágni egy új programba nagy lépés és szeretnénk, ha ezt magabiztosan tennéd.

Büszkék vagyunk tanfolyamunkra és kitartunk értéke mellett. Az E-kereskedelem terén szerzett több éves tapasztalataink és sikereink alapján állítottuk össze.

Ha 7 napon belül nem lennél elégedett a tanfolyammal, jogosult vagy a teljes visszatérítésre.


GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések


Mi az E-commerce Iránytű Program?

Az E-commerce Iránytű egy sokrétű E-kereskedelmi program, amelyet az Ecom Testvérek alkottak meg. A kiválasztott szinttől függően különböző kurzusokat kínál az E-kereskedelmi alapelvektől a haladó stratégiákig, valamint személyre szabott coachingot. Az E-kereskedelem holisztikus megközelítéséről van szó, amely úgy lett felépítve, hogy az egyéneket testreszabottan, az aktuális kompetencia szinttől függetlenül vezesse.

Már van munkám, csinálhatom azzal párhuzamosan, vagy fel kell adnom a jelenlegi munkahelyemet?

Amikor elkezdtük, még iskolások voltunk (egyikünk még tanul). Tehát az iskola mellett abszolút el lehet kezdeni, ezzel párhuzamosan sok diákunk dolgozik.

Vannak-e előfeltételek vagy eszközök, amelyekre szükségem van a tanfolyam megkezdése előtt?

Előzetes ismeretek, különleges eszközök nem szükségesek. Mindössze tanulási kedvre és egy számítógépre van szükséged, hogy hozzáférj a tananyagokhoz.

Alkalmas ez a program kezdőknek?

Abszolút! Programunkat úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen mind a kezdőknek, akik még nem ismerik az E-kereskedelmet, mind a tapasztalt értékesítőknek, akik tökéletesíteni szeretnék tudásukat.

Hogyan kerül átadásra a program tartalma?

Válasz: A program alapvető E-kereskedelmi témákat átfedő oktatóvideókból, valamint a prémium csomagok bónuszanyagaiból áll. Rendszeres kérdezz-felelek szekciók és közvetlen coaching lehetőségek is vannak bizonyos csomagokhoz.

Mi van, ha nem vagyok elégedett a tanfolyammal?

Ha 7 napon belül nem lennél elégedett, jogosult vagy a teljes visszatérítésre szabályzatunk ellenőrzése szerint.


Maxold ki a tudásod!


Google hirdetéskezelés

A-Z-ig minden szükséges tudást megkapsz arról, hogyan hirdesd és növeld 
meg webáruházad láthatóságát a Google segítségével. Ez a tudás alapvető 
lesz ahhoz, hogy a hirdetéseid kitűnjenek a versenytársak közül, és több 
figyelemre tegyenek szert, amivel növelheted a webshopod forgalmát.

Csoportos Zoom hívás az Ecom Testvérekkel

Hetente 1x két hónapon keresztül tartunk csoportos coaching hívásokat, ahol 
közvetlenül az Ecom Testvérek válaszolnak majd a kérdéseidre.
Ez a lehetőség neked szól, ha szeretnél első kézből, az Ecom Testvérektől 
közvetlenül tanulni.

Exkluzív privát Zoom hívás az Ecom Testvérekkel

Képzeld el, hogy hetente 1x, két hónapon keresztül egy exkluzív, személyre 
szabott mentorálási időt töltesz az Ecom Testvérekkel, ahol privát Zoom 
hívások keretében nem csak tanulhatsz tőlük, de közvetlenül kérdezhetsz is, 
miközben lépésről lépésre építitek fel együtt a sikeres online vállalkozásodat.


Copyright 2023 | Levante Consulting LLC | Terms & Conditions